légi szállítás

Légi szállítmányozás

A légi szállítmányozás az szállítási forma, amit leginkább megbélyegeznek a „legdrágább szállítási mód” jelzőjével. Mégis ha fuvarozott áruk értékét tekintjük, akkor 35%-kal részesül a nemzetközi árufuvarozásokból. A világ nagyvállalatainak körében végzett felmérés szerint eladásaik 25% - át a hatékony légi szállításoknak tulajdonították, és 56% mondta azt, hogy segített számukra a költségek csökkentésében, illetve a választási szempontok közül a legfontosabbnak a tervezhetőséget és a pontosságot emelték ki.

Előnye:

 • leggyorsabb fuvarozási ág
 • nagy értékű és érzékeny áruk, legbiztonságosabb szállítási formája
 • árukat érő igénybevétel alacsonyabb így a csomagolás költségigénye csökken
 • minden kontinenst elérő szállítási forma

Hátránya:

 • magasabb fuvarköltség
 • közvetett elő- és utófuvarozást igényel (multimodális szállítás)

MIÉRT VELÜNK?

Valamennyi kontinensről szállítottunk és szállítunk. A légi szállítmányozás során a megrendelés után az on-line foglalásoknak köszönhetően biztosítani tudjuk a gyors kiszolgálást, és a versenyképes árakat. Minden esetben közvetlen Mi könyveljük a rakteret a légitársaságoknál és a legoptimálisabb útvonalat választjuk, hogy ezzel is rövidítsük a menetidőt ügyfeleink számára.

Széleskörű szervizpalettánknak köszönhetően megoldási javaslatunk középpontjában az ügyfél által rendelt idő áll.

Példának: Hand Carry szolgáltatásunk nagyobb gyárak esetében lehet olyan segítség, amikor egy hiányzó alkatrész személyes kiszállításával sikerül elkerülni a gyárban egy esetleges sorleállást, az ezzel járó milliós kötbéreket és további kellemetlenségeket.

Rendelkezünk olyan ügyfelekkel, ahol a legfontosabb szempont a gyorsaság és a precizitás. Például: az egészségügyi labortechnikában a termékeket temperálva kell szállítani és azonnali kiszállítást igényel. Teljes körű vámügyintézéssel és biztosítással kiegészítve szervezzük le a szállítást. Ebben az esetben is célszerű a légi szállítást választani.

A nemzetközi hálózatainknak köszönhetően a legtöbb fontos repülőtéren van szerződött partnerünk: Hongkong, Shanghai, Shenzhen, Qingdao, Xingang, Tianjin, Xiamen, Guangzhou, Bangkok, Mumbai, Bombay, Singapore, Penang, Osaka, Tokyo, Jakarta, Sydney, Seoul, Busan, Taipei, Los Angeles, New York, Chicago, Montreal, Johannesburg, Durban, Dubai.

Vasúti szállítás Kínából!

Kínából a tengeri szállítás menetideje sok esetben nagyon lassú viszont a gyors légi szállítás túl drága, ezért a köztes megoldás a vasúti kombinált árufuvarozás. A vasúti szolgáltatás közel 50%-kal gyorsabb, mint a tengeri szállítás, és akár 40-50%-kal olcsóbb, mint a légi szállítás. Heti 3 indulással menetrend szerint 18-20 nap alatt leszállítjuk Önnek áruját akár 1 paletta, akár komplett konténernyi mennyiség! A szolgáltatásunk szintén háztól-házig is rendelhető.

Hozzáadott értékek:

 • Légi szállítások koordinálása a budapesti reptéri irodánkból történik.
 • Szerződött partner iroda, legfőbb reptereken és kikötőben.
 • 2 szállítás koordinátor 7/24 időintervallumban mobil és e-mail elérhetőséggel.
 • Nemzetközi világhálózat C5C,MIFFA, 24-7, Cargo Alliance, Neptune, PPL tagjaként megbízható szerződött partnerek
 • Gyors információ-áramlás az ügyfél igényének megfelelően
 • Export-import vámkezelés
 • Szállítmánybiztosítás

Légi szállításokban tanácsadójaként szolgál Tűzhányó Roland kollégánk, aki több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik tengeri illetve légi szállítás területén. Kérje ki tanácsát bizalommal!

KÍNÁBÓL
VASÚTON OLCSÓBB!
Spóroljon pénzt és időt!
KATTINTSON!
Ár-érték arányban optimális megoldás időre vetítve.