légi szállítás

Légi szállítmányozás

A légi szállítmányozás az szállítási forma, amit leginkább megbélyegeznek a „legdrágább szállítási mód” jelzőjével. Mégis ha fuvarozott áruk értékét tekintjük, akkor 35%-kal részesül a nemzetközi árufuvarozásokból. A világ nagyvállalatainak körében végzett felmérés szerint eladásaik 25% - át a hatékony légi szállításoknak tulajdonították, és 56% mondta azt, hogy segített számukra a költségek csökkentésében, illetve a választási szempontok közül a legfontosabbnak a tervezhetőséget és a pontosságot emelték ki.

Előnye:

 • leggyorsabb fuvarozási ág
 • nagy értékű és érzékeny áruk, legbiztonságosabb szállítási formája
 • árukat érő igénybevétel alacsonyabb így a csomagolás költségigénye csökken
 • minden kontinenst elérő szállítási forma

Hátránya:

 • magasabb fuvarköltség
 • közvetett elő- és utófuvarozást igényel (multimodális szállítás)

MIÉRT VELÜNK?

Valamennyi kontinensről szállítottunk és szállítunk. A légi szállítmányozás során a megrendelés után az on-line foglalásoknak köszönhetően biztosítani tudjuk a gyors kiszolgálást, és a versenyképes árakat. Minden esetben közvetlen Mi könyveljük a rakteret a légitársaságoknál és a legoptimálisabb útvonalat választjuk, hogy ezzel is rövidítsük a menetidőt ügyfeleink számára.

Széleskörű szervizpalettánknak köszönhetően megoldási javaslatunk középpontjában az ügyfél által rendelt idő áll.

Példának: Hand Carry szolgáltatásunk nagyobb gyárak esetében lehet olyan segítség, amikor egy hiányzó alkatrész személyes kiszállításával sikerül elkerülni a gyárban egy esetleges sorleállást, az ezzel járó milliós kötbéreket és további kellemetlenségeket.

Rendelkezünk olyan ügyfelekkel, ahol a legfontosabb szempont a gyorsaság és a precizitás. Például: az egészségügyi labortechnikában a termékeket temperálva kell szállítani és azonnali kiszállítást igényel. Teljes körű vámügyintézéssel és biztosítással kiegészítve szervezzük le a szállítást. Ebben az esetben is célszerű a légi szállítást választani.

A nemzetközi hálózatainknak köszönhetően a legtöbb fontos repülőtéren van szerződött partnerünk: Hongkong, Shanghai, Shenzhen, Qingdao, Xingang, Tianjin, Xiamen, Guangzhou, Bangkok, Mumbai, Bombay, Singapore, Penang, Osaka, Tokyo, Jakarta, Sydney, Seoul, Busan, Taipei, Los Angeles, New York, Chicago, Montreal, Johannesburg, Durban, Dubai.

Vasúti szállítás Kínából!

Kínából a tengeri szállítás menetideje sok esetben nagyon lassú viszont a gyors légi szállítás túl drága, ezért a köztes megoldás a vasúti kombinált árufuvarozás. A vasúti szolgáltatás közel 50%-kal gyorsabb, mint a tengeri szállítás, és akár 40-50%-kal olcsóbb, mint a légi szállítás. Heti 3 indulással menetrend szerint 18-20 nap alatt leszállítjuk Önnek áruját akár 1 paletta, akár komplett konténernyi mennyiség! A szolgáltatásunk szintén háztól-házig is rendelhető.

Hozzáadott értékek:

 • Légi szállítások koordinálása a budapesti reptéri irodánkból történik.
 • Szerződött partner iroda, legfőbb reptereken és kikötőben.
 • 2 szállítás koordinátor 7/24 időintervallumban mobil és e-mail elérhetőséggel.
 • Nemzetközi világhálózat C5C,MIFFA, 24-7, Cargo Alliance, Neptune, PPL tagjaként megbízható szerződött partnerek
 • Gyors információ-áramlás az ügyfél igényének megfelelően
 • Export-import vámkezelés
 • Szállítmánybiztosítás

Légi szállításokban tanácsadójaként szolgál Tűzhányó Roland kollégánk, aki több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik tengeri illetve légi szállítás területén. Kérje ki tanácsát bizalommal!