Charter szállítás

Ezen légi szállítási forma abban az esetben érdekes az Ön számára ha az áruja valamilyen szempontból nem várhat a menetrend szerinti járatokra, vagy nehezen elérhető helyre szeretné szállíttatni, illetve az áru túlméretes vagy túlsúlyos. Charter járatokhoz különösen nagy kapcsolati hálózatra van szükség ebben van segítségünkre a Nemzetközi világ hálózat – Door To Door Freight Services mivel a speciális szállítások esetében más- más repülőgéptípust kell alkalmazni.

A charter járatok esetében ugyanúgy létezik kiadott menetrend , csak ez annyiban tér el a normál menetrend szerinti járatoktól, hogy a menetrendben csak annyi van meghirdetve , hogy a járat arra a desztinációra egy héten egyszer vagy kétszer indul, tehát egy körülbelüli időpont van csak megadva . Ezen kívül az eredeti indulási vagy érkezési időponthoz képest az egy vagy két órás késés elfogadhatónak mondható . Ezt minden charter szállítás esetén jobb ha figyelembe veszi a megrendelő.

Légi szállításokban tanácsadójaként szolgál: Tűzhányó Roland kollégánk, aki több éves jártasságot szerzett már mind tengeri mind légi szállításokban. Kérje ki tanácsát bizalommal!

AJÁNLATOT KÉREK!