Door to Door / háztól házig szállítás

Nomen est Omen! Ez a szolgáltatás a specialitásunk! Ami annyit jelent, hogy az árut a felrakó helytől egészen a címzettig el tudjuk szállítani ami nagy könnyebbséget jelent az ügyfeleinknek. Több olyan megrendelésünk van amikor Kínából kell behozni egy terméket légi szállítással, de a kínai partner a légikikötőig sem fizeti és viszi el a megrendelő termékét. Ebben az esetben a megrendelőnek kell megoldani a termék elszállítását a gyártótól a reptérig, fel kell vennie egy kinti kínai fuvarozó céggel a kapcsolatot, és innen koordinálni a szállítást. Sokan borzonganak ennek gondolatától is, ezért választanak minket mivel már rengeteg tapasztalatunk van ezen a téren.

Természetesen export és import esetében is alkalmas ez a szolgáltatásunk. Kapcsolódó szolgáltatásként meg tudjuk oldani a vámügyintézést, illetve a szállítmánybiztosítást is.

Légi szállításokban tanácsadójaként szolgál: Tűzhányó Roland kollégánk, aki több éves jártasságot szerzett már mind tengeri mind légi szállításokban. Kérje ki tanácsát bizalommal!

AJÁNLATOT KÉREK!