Hand Carry

A Hand Carry szolgáltatásunk nem másról szól, minthogy kollégánk utasként a fedélzeten viszi a megrendelő által megadott árut és átadja az illetékesnek a megadott helyen. Azonnali szállítás, azonnali dokumentálással. Ez a szolgáltatás igazán hozzáértő, és tapasztalt kollégát kíván, a leggyorsabb és legpontosabb szállítást, még a mai napig is emberek végzik. Az idegen nyelv tudása, és a megjelenés ebben az esetben (is) nagyon fontos, hiszen a külföldi partnere felé nem mindegy milyen benyomást kelt, és ebben az esetben a cég arca az Ön által hand carry-vel megbízott ember arca is egyben. Mert első benyomás csak egyszer van! Cégünk különösen érzékeny arra hogy a jó benyomást megadjuk a partnereink felé és a partnerünk ügyfelei felé is. Ezért sem mindegy , hogy milyen céget bíz meg ezzel a bizalmi szolgáltatással.

Gyártók esetében, nagyon költséghatékony megoldást jelenthet , ha például egy alkatrész meghibásodásakor a gyártás leáll, és a csere alkatrészt csak másik országból tudják beszerezni. ( Reméljük nem erre az esetre kell számítania ügyfelünknek )

Légi szállításokban tanácsadójaként szolgál: Tűzhányó Roland kollégánk, aki több éves jártasságot szerzett már mind tengeri mind légi szállításokban. Kérje ki tanácsát bizalommal!

AJÁNLATOT KÉREK!